Om Prompt Solutions AS

Vi er et autorisert regnskapsbedrift, lokalisert i OSLO og medlem av Regnskap Norge Group.

PROFESJONELL

Tilby de beste tjenestene til våre kunder ved å delta i opplæringskurs og konferanser, alltid oppdatert med de nyeste juridiske prosedyrene..

KLIENTELL

Vi har kunder fra små enkeltbedrifter til mellomstore selskaper. (private skoler, skjønnhetssalonger, restauranter, transport, bygging, etc..)

ASSISTANSE

Du vil motta ikke bare regnskapshjelp, men også en diskusjonspartner innen finans og andre forhold relatert til virksomheten din.

TILPASSE

Vi respekterer kostnadene for kundene våre, og vi gjør alt for å forbedre din virksomhets situasjon. Vi kan tilby personlige tjenester tilpasset dine behov.

Testimonial

Tjenester

Prompt Solutions AS tilbyr regnskapstjenester fra A til Å. Med verdier som fleksibilitet, punktlighet, kvalitet og effektivitet, gjør vi alt for å hjelpe din virksomhet.

service-img

Regnskap

Vi benytter det 100 % nettbaserte økonomisystemet Tripletex* og gir kundene tilgang til regnskapet slik at vi kan samarbeide smart og effektivt.

service-img

Lønn

Prompt Solutions AS er ansvarlig for å oppfylle de juridiske kravene som er fastsatt av norske myndigheter for å informere.

service-img

Konsulenttjenester

Vi tilbyr rådgivning for å løse de forskjellige utfordringene virksomheten din står overfor. Våre regnskapsførere har erfaring med å jobbe med selskaper innen forskjellige aktivitetsområder (privatskoler, skjønnhetssalonger, restauranter, transport, bygging, etc.).

service-img

Fakturering

Enten du vil bli fakturert eller overlate denne prosessen til oss, har vi løsninger som effektiviserer fakturering. Spar tid og penger og få kontroll over økonomien.

service-img

Opprettelse / avvikling av selskapet

Prompt Solutions AS guider deg i valg av type selskap i henhold til din virksomhet (AS, ANS, DA eller enkeltbedrifter), ved å registrere selskapet i Brønnøysundregisteret, i merverdiavgiftsregisteret og andre juridiske krav. Sammen finner vi passende rutiner for forretningsdrift og legger til rette for effektiv oppstart og utvikling. Hvis du har bestemt deg for å stanse virksomheten din i Norge, har vi rådgivere som kan hjelpe deg med å utarbeide alle nødvendige dokumenter og forklare avviklingsprosessen (en prosess som er forskjellig avhengig av den juridiske formen, årsakene til avviklingen og andre forhold).

service-img

Årlig rapport

Vi utfører periodiske kontroller, juridiske krav til dokumentasjon av årsskifte. Vi sørger for å utarbeide årlige selvangivelser for innlevering hos skattemyndighetene for både den autoriserte fysiske personen og aksjeselskapet; selskap, så vel som enkeltpersoner.

#
126

Gjennomførte prosjekter

#
70

LYKKE KUNDER

#
614

Kopp kaffe

#
804

Tjenesteområde

KONTAKT OSS